Модульні кабіни нового покоління
График роботи: Пн-Пт с 09:00-18:00
(044) 465-57-44(067) 434-62-02
Всі новини

Пост охорони, КПП - переваги побутівок із сендвіч - панелей

26.08.2014

Де найкраще розмістити модульний пост охорони? Для цієї мети краще використовувати битовки з сендвіч панелей. Споруди даного типу відрізняються функціональністю, універсальністю і низькою вартістю. З цієї причини в побутових приміщеннях обладнають тимчасове житло, виробниче приміщення або пункт охорони.

НЮАНСи ОРГАНіЗАЦії МОДУЛЬНОГО ПОСТу ОХорони

У побутових приміщеннях блочного типу можна створити комфортні умови. По-перше, такі приміщення закриваються, і перебувати в них безпечно. По-друге, в блоках реально провести всі необхідні комунікації. До будов підводиться електропостачання, можна організувати санвузол.

Для організації роботи поста охорони або КПП використовують, найчастіше, вахтовий метод. Тому, і вимоги до характеристик приміщення висуваються досить високі. Кожна людина повинна мати можливість працювати і відпочивати в нормальних умовах. А битовки з сендвіч панелей дозволяють це робити найбільш вдало.

Ще одним позитивним перевагою блокової конструкції є її «мобільність». Побутовки можна перевозити з місця на місце. Для перевезення споруди не потрібно оформляти будь-які документи або дозволи. Модульні будівлі розбирають і встановлюють протягом короткого часу. При цьому можна навіть не вдаватися до допомоги спеціалізованих компаній, а робити це самостійно.

ОСОБливості зовнішньої та внутрішньої Обробки

Для утеплення споруди та внутрішнього оздоблення приміщення, можна використовувати найрізноманітніші матеріали.

Так, для зовнішніх робіт застосовують:


Для максимального комфорту слід утеплити дах битовки, подбати про гідроізоляцію покрівлі.

Внутрішнє оздоблення битовки можна здійснювати за допомогою шпалер, штукатурки, фарби та ін.

Якщо ви купили модульний блок, що складається з контейнерів, і капітально його облаштували, то споруду можна ефективно використовувати для організації поста охорони. Люди, які відповідають за збереження матеріальних цінностей і безпеку об'єктів, будуть перебувати в комфортних умовах. А, значить, зможуть виконувати свої обов'язки на належному рівні.

Конструкція з сендвіч панелей буде служити вам тривалий час. Таким чином, ви заощадите значні кошти. Та й на обслуговування модуля немає необхідності виділяти великі суми.

Якщо вам потрібно організувати роботу поста охорони або КПП на вашому підприємстві, доцільно придбати блок з контейнерів.

Модульні кабіни
нового покоління
Адрес: 04080, Київ,
вул. Новокостянтинівська, 2А
Графік роботи: Пн-Пт с 09:00-18:00
2024 © Євро Кабіна - виробництво та продаж модульних кабін, кіосків, будинків